Nazad

13. 03. 2009.


Uspješna strategija burzovnog trgovanja

Knjiga Uspješna strategija burzovnog trgovanja bavi se "random walk" teorijom i kroz njenu prizmu predstavlja sa??eti priručnik za individualne i institucionalne investitore.

Knjiga Uspješna strategija burzovnog trgovanja bavi se "random walk" teorijom i kroz njenu prizmu predstavlja sa??eti priručnik za individualne i institucionalne investitore. Ona pokriva sve, od osiguranja do poreza na prihod. Govori na koji način kupiti ??ivotno osiguranje i kako izbje�?i da vas banke i brokeri „oderu“. Ovo je i knjiga o običnim dionicama, a posebni dodatak, vodič za investicije ??ivotnog ciklusa, pru??a pojedincima svih dobnih skupina specifične preporuke portfelja u svrhu ispunjavanja njihovih financijskih ciljeva, uključuju�?i i savjete na koji način investirati u mirovini. „... Od svega je najva??nija činjenica da je investiranje zabavno.

 Zabavno je mjeriti svoj um prema golemom društvu investitora i na�?i se u situaciji da ste nagra�?eni pove�?anjem sredstava. Uzbudljivo je analizirati svoje prinose od investicija i vidjeti kako se br??e pove�?avaju od vaše pla�?e. Tako�?er, stimulativno je stjecati znanja o novim idejama vezanima uz proizvode i usluge, kao i o inovacijama u obliku financijskih investicija. Uspješan je investitor svestrani pojedinac koji koristi svoju prirodnu znati??elju i intelektualno zanimanje da radi i zaradi više novca.“

Ostavi komentar

 • GVtCnDMuiuGXcAPfljd, 06.09.2012 - 03:42
  Hello Blogger! I discovered your blog on Google and as a Search eginne optimizer I have a tip for you that I think you will find very useful. There's a WordPress Plugin that automatically Search optimizes your site for better rankings, it's a 1-click setup that's not expensive at all and will help you make more money and drive more traffic to your blog. Click my name to check it out. Thanks for reading.
 • TFhLluo51cjA, 25.05.2016 - 09:44
  This is cratysl clear. Thanks for taking the time!
Molimo unesite ime Molimo unesite komentar
Ostavi Komentar

Novosti

 • Novo - pozivi vodećih banaka u HR

  Pogledajte VBDI brojeve vodećih banaka u Hrvatskoj
 • Zašto je potrebno ulagati u dobro računovodstvo?

  Jedna izreka kaže da će čovjeka koji ne zna kuda ide svaki put tamo odvesti. I upravo smo ovih dana svjedoci traženja pravih putova koja proizlaze upravo iz činjenice da ne znamo kuda idemo, koje prihode povećati i koje troškove smanjiti, a vrlo vjerojatno ne znamo zapravo ni gdje ni koliko smo trošili.
 • 10 savjeta kako srezati troškove poslovanja

  Poslovne organizacije mogu napraviti cca. 20% uštede fokusirajući se na smanjenje operativnih troškova koji nisu vezani za poslovanje. Kako? Pročitajte u nastavku.
 • Poslovni rezultati svih tvrtki dostupni na netu

  Početkom 2009. financijska izvješća SVIH tvrtki u Hrvatskoj postala su besplatna i javno dostupna. Financijska agencija -  FINA omogućila je jednostavan pregled financijskih izvješča putem svojih web stranica.
 • Kako isplatiti doprinose i koji su nedostaci novog načina isplate?

  Otežana naplata jedan je od najvećih problema s kojima se suočavaju poduzetnici. Financijska disciplina u Hrvata nikad nije bila na visokoj razini, ali s dolaskom ekonomske krize situacija se znatno pogoršala.

ARHIVA